Bewindvoering Nijmegen

Heeft u te maken met uiteenlopende geldzorgen? Money Managers is de expert op het gebied van bewindvoering in de regio Nijmegen.

Door een beperking of een ziekte zoals bijvoorbeeld dementie kunnen mensen niet goed beoordelen welke gevolgen een gekozen keuze kan hebben. De rechter kan dan een bewindvoerder aanwijzen als vertegenwoordiger. De bewindvoerder heeft de primaire taak om de financiële zaken van de cliënt te beheren.

Bewindvoering aanvragen in Nijmegen

Het aanvragen van bewindvoering gebeurt bij de kantonrechtbank in Nijmegen. Men dient hiervoor een verzoek in te dienen bij de kantonrechtbank in Nijmegen. Belangrijk is om te weten wie er de bevoegdheid hebben om bewindvoering voor iemand aan te vragen. Allereerst kan de cliënt zelf bewindvoering aanvragen. Ook kinderen, ouders, grootouders en kleinkinderen hebben de mogelijkheid om bewindvoering voor hun familielid aan te vragen. Wij kunnen u helpen met het aanvragen van bewindvoering

Doordat de procedure soms lang kan duren is het mogelijk om al voor de rechterlijke uitspraak voor bewindvoering preventief budgetbeheer aan te bieden.

Nadat de kantonrechtbank Nijmegen een bewindvoerder heeft aangewezen gaan wij Money Managers voor de cliënt aan het werk.

Welke zorg nemen wij uit handen?

De dienstverlening van de Money Managers Nijmegen bestaat uit

  • Bijzondere bijstand aanvragen
  • Belastingaangifte verzorgen
  • Huur en zorgtoeslag aanvragen
  • Het regelen van kwijtschelding van de gemeentelijke belastingen

Money Managers Nijmegen heeft veel ervaring met bewindvoering.

Bij de Money Managers staat altijd het respect en de persoonlijke benadering van de cliënt op de eerste plaats. Money Managers Nijmegen is aangesloten bij de BPBI (Branchevereniging Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders). De BPBI controleert elk jaar de leden op kwaliteit. Money Managers beschikt over een groot netwerk en klantenkring in Nijmegen en omgeving.

Meer weten?

Money Managers zijn gevestigd in Elst gemeente Overbetuwe. Woont u in omgeving van Nijmegen en wilt u meer weten over bewindvoering en wat de Money Managers voor u kan doen? Lees hier meer over bewindvoering of neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

WIlt u dat wij direct een eerste stap voor u zetten? Wij helpen u graag met het aanvragen van bewindvoering!

Direct bewindvoering aanvragen